Ανακαινίσεις

ανακαινίζωΟι ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων είναι μια διαδικασία που συχνά προκαλεί άγχος και αβεβαιότητα τους ιδιοκτήτες επειδή δεν γνωρίζουν ποιες επεμβάσεις πρέπει να γίνουν, ώστε να καλύψουν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες τους και με τι κόστος.

Στις μέρες μας, η ανακαίνιση μιας κατοικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου είναι πλέον αναγκαία καθώς πρόκειται για  μια διαδικασία η οποία εκτός από το ότι θα αλλάξει την ποιότητα ζωής σας, θα δημιουργήσει παράλληλα υπεραξία στην ακίνητη περιουσία σας.  Παράλληλα, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη  μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης των κτιρίων σας, είτε με μικρές παρεμβάσεις είτε με ολοκληρωμένες επεμβάσεις που εξασφαλίζουν μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%.

εργασίες ανακαίνισηςΑναλαμβάνουμε ανακαινίσεις γραφείων, καταστημάτων, σπιτιών.  Σε κάθε ανακαίνιση χρησιμοποιούμε έμπειρα συνεργεία, τα οποία καθοδηγούνται σε όλες τις φάσεις των εργασιών από πολιτικό μηχανικό, αρχιτέκτονα μηχανικό, ηλεκτρολόγο μηχανικό (ανάλογα με την περίπτωση).


Προσαρμόζουμε τις προτάσεις μας στα οικονομικά δεδομένα των πελατών καλύπτοντας στο έπακρο τις απαιτήσεις τους.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στις κατασκευές εγγυάται το αποτέλεσμα της σωστής ανακαίνισης επειδή:

  • έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να καλύψουμε και τις πλέον δύσκολες απαιτήσεις στην αισθητική του κτιρίου
  • μπορούμε να καλύψουμε όλη τη διαδικασία των εργασιών με τα εξειδεικευμένα συνεργεία μας έτσι ώστε να σας απαλλάξουμε από τη χρονοβόρα επαφή και συντονισμό πολλών μαστόρων
  • μπορούμε να σας δώσουμε από την αρχή μια συγγραφή υποχρεώσεων στην οποια περιγράφονται αναλυτικά τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες
  • μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών έτσι ώστε να ξέρετε πότε ακριβώς θα ολοκληρωθεί το έργο.
  • θα ξέρετε από την αρχή το ακριβώς κόστος της ανακαίνισης

Επιπλέον, ως μηχανικοί μπορούμε να διασφαλίσουμε την νομιμότητα όλων των ανωτέρω απέναντι στις διάφορες υπηρεσίες (πολεοδομία κλπ).

κουζίνες 1 κουζίνες 2 κουζίνες 3 κουζίνες 4

τζάκια ανάδειξη πέτρας λουτρά διαμόρφωση χώρων
Οικο-δόμηση Ο.Ε.
Βασιλική Βρεττού - Κατερίνα Τσιγκάνου
Αναστασοπούλου 6 Κυπαρισσία 245 00 Μεσσηνία
Τηλ.: +302761062070, +302761062071, ΦΑΞ: +302761062072