Προς Πώληση - Οικίες

Βίλα με πισίνα και ονειρεμένη θέα

Στα Νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και κοντά στον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πωλείται αυτή η πολυτελής και άνετη βίλα με πανοραμική θέα προς το Ιόνιο που κόβει την ανάσα.
Αυτή η πανέμορφη βίλα κατασκευάστηκε το 1998 μέσα σ’ ένα καταπράσινο λόφο, προσφέροντας μοναδική και απρόσκοπτη θέα τόσο προς τους ελαιώνες όσο και προς τον Κυπαρισσιακό Κόλπο.
Η αρχιτεκτονική της κατοικίας είναι απλή και λιτή ακολουθώντας τα χαρακτηριστικά της περιοχής μέσα από τη ματιά και το γούστο των ιδιοκτητών της που θέλησαν να φτιάξουν εκεί τον προσωπικό τους παράδεισο στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα...

Παλαιά πέτρινη μονοκατοικία 80τμ

kyparissias__castleΣτην Άνω Πόλη και κάτω από το κάστρο, παλαιά πέτρινη μονοκατοικία 80τμ με μοναδική θέα προς την πόλη και τον Κυπαρισσιακό κόλπο.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατοικία καθώς εκτείνεται σε 2 επίπεδα.  Το πρώτο επίπεδο 40τμ, βρίσκεται στο ισόγειο και έχει πρόσβαση από παραδοσιακό πετρόχτιστο καλντερίμι ενώ το δεύτερο κατεβαίνει με μια μικρή εξωτερική σκάλα σ' ενα ενιαίο χώρο 45τμ με βεράντα.

Οι δυο αυτοί χώροι μπορούν να λειτουργήσουν είτε αυτόνομα είτε σαν ενιαία κατοικία και αποτελουν μια πολύ καλή ευκαιρία για την αγορά μόνιμης ή/και παραθεριστικής κατοικίας.

Η κατοικία είναι στη φάση ανακαίνισης και η τιμή αφορά την παράδοση του ως έχει.

dsc01846_640x480_400 dsc01841_640x480_400 dsc01850_640x480_400 dsc01844_640x480_400Ο οικισμος της Άνω Πόλης αποτελεί τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες/τουρίστες, μια μοναδικής ομορφιάς, αρχιτεκτονικής, ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας σημείο δράσης για την πόλη της Κυπαρισσίας.  Μέσα στα παραδοσιακά του καλντερίμια η ιστορία του τόπου παντρεύεται ισορροπημένα με το σήμερα ενώ η ήπιας μορφής ανάπτυξη με παραδοσιακές επιχειρήσεις (ταβέρνες, καφέ-μπαρ, μεζεδοπωλεία κα) προσφέρουν στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες μοναδικές στιγμές χαλάρωσης με χρώματα και αρώματα από άλλες εποχές.
Τιμή: 65.000€

Περισσότερες μόνιμες αλλά και εξοχικές κατοικίες θα βρείτε εδώ

Ισόγεια κατοικία 90 τ.μ.Τελική άποψη των εξοχικών κατοικιώνΣε ένα πανέμορφο χωριό, το Στασιό, ελάχιστα χιλιόμετρα από την πόλη της Κυπαρισσίας, ισόγεια κατοικία εμβαδού 90τμ, με κλειστό χώρο στάθμευσης και αποθηκευτικό χώρο συνολικού εμβαδού 27τμ.

Η κατοικία διαθέτει 2 υ/δ, ενιαίο καθιστικό με κουζίνα και το λουτρό.  Επίσης, διαθέτει υπόγειο αποθηκευτικό χώρο.  Ο χώρος στάθμευσης μπορεί να μετατραπεί σε ανεξάρτητο ξενώνα προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα ενός ακόμη υπνοδωματίου με κουζίνα και λουτρό.

Η κατοικία διαθέτει περιβάλλοντα χώρο περίπου 1000τμ.

Το Στασιό είναι ένα παραδοσιακό χωριό, χτισμένο σε υψόμετρο 170 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας και αυτό εξασφαλίζει μιά καταπληκτική θέα προς όλον τον Κυπαρισσιακό κόλπο. 


map stasio_1a stasio_1b  stasio_1d 


Έχει καλή οδική πρόσβαση και άμεση επικοινωνία με την πόλη και τα γύρω χωριά.  Στο κέντρο του χωριού λειτουργεί γραφική ταβέρνα που μπορεί να ικανοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Η κατασκευή της δεν έχει ξεκινήσει ακόμη πράγμα που δίνει στον υποψήφιο αγοραστή το πλεονέκτημα της διαμόρφωσης της σύμφωνα με τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις.

Τιμή: €

.............................................................................................

Διώροφη κατοικία εμβαδού 120,00 τ.μ.
διώροφη κατοικία έμπροσθεν όψη διώροφη κατοικία πίσω όψη διώροφη κατοικία πλαϊνή όψη Stasio_panoramikiΕπίσης στο Στασιό, διώροφη κατοικία εμβαδού 120τμ, με κλειστό χώρο στάθμευσης και αποθηκευτικό χώρο συνολικού εμβαδού 25τμ.

Η κατοικία διαθέτει στο ισόγειο 2 υ/δ, ενιαίο καθιστικό με κουζίνα και το λουτρό ενώ στον 1ο όροφο βρίσκεται ένα ακόμη υπνοδωμάτιο και το λουτρό του.  Επίσης, διαθέτει υπόγειο αποθηκευτικό χώρο.  Ο χώρος στάθμευσης μπορεί να μετατραπεί σε ανεξάρτητο ξενώνα προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα ενός ακόμη υπνοδωματίου με κουζίνα και λουτρό.

Η κατοικία διαθέτει περιβάλλοντα χώρο περίπου 1000τμ.

Η κατοικία βρίσκεται στο στάδιο των επιχρισμάτων ενώ η ανεφερόμενη τιμή αφορά την πώληση της ως έχει.  Μπορούμε να αναλάβουμε την αποπεράτωση και η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.


Τιμή: 175.000€

Διαβάστε περισσότερα...
Οικο-δόμηση Ο.Ε.
Βασιλική Βρεττού - Κατερίνα Τσιγκάνου
Αναστασοπούλου 6 Κυπαρισσία 245 00 Μεσσηνία
Τηλ.: +302761062070, +302761062071, ΦΑΞ: +302761062072