Βίλα με πισίνα και ονειρεμένη θέα

Στα Νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και κοντά στον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πωλείται αυτή η πολυτελής και άνετη βίλα με πανοραμική θέα προς το Ιόνιο που κόβει την ανάσα.
Αυτή η πανέμορφη βίλα κατασκευάστηκε το 1998 μέσα σ’ ένα καταπράσινο λόφο, προσφέροντας μοναδική και απρόσκοπτη θέα τόσο προς τους ελαιώνες όσο και προς τον Κυπαρισσιακό Κόλπο.
Η αρχιτεκτονική της κατοικίας είναι απλή και λιτή ακολουθώντας τα χαρακτηριστικά της περιοχής μέσα από τη ματιά και το γούστο των ιδιοκτητών της που θέλησαν να φτιάξουν εκεί τον προσωπικό τους παράδεισο στην Ελλάδα.

Η κατοικία ανήκει σ’ ένα συγκρότημα 8 πολυτελών κατοικιών με μεγάλο εξωτερικό χώρο για την κάθε μια και με μια σεβαστή απόσταση η μια από την άλλη προσφέροντας έτσι πραγματική απομόνωση.  Ένας ιδιωτικός δρόμος εξασφαλίζει άμεση και εύκολη πρόσβαση.
Η κλειστή αυλή στην πίσω μεριά του σπιτιού, το γκαράζ καθώς και ο χώρος στάθμευσης έχουν επενδυθεί με πέτρινες πλάκες.  Ο δρόμος είναι καλά φωτιζόμενος από το αυτόματο φωτοκύτταρο που λειτουργεί κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας.
Φτάνοντας στο σπίτι από τον ιδιωτικό του δρόμο, αντικρίζουμε το γκαράζ και την πίσω αυλή.  Ένας επιπλέον στεγαζόμενος χώρος στάθμευσης υπάρχει στον ίδιο χώρο.  Μπαίνοντας στην αυλή μας υποδέχεται ένας πανέμορφος και γεμάτος από τα ζωντανά χρώματα της Μεσογείου χώρο, που προσφέρει στιγμές ηρεμίας και δροσιάς καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.  Ο φοίνικας και ο αναρριχητικός κισσός δημιουργούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό για σας και τους καλεσμένους σας.
Από την αυλή αυτή μπαίνουμε στο κυρίως κτίσμα το οποίο αποτελείται από ένα ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι, την τραπεζαρία με την ενιαία κουζίνα, το WC για τους επισκέπτες και τέλος το κυρίως υπνοδωμάτιο με το βεστιάριο και το δικό του μπάνιο.
Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως και καλαίσθητα επιπλωμένα από τους ιδιοκτήτες οι οποίοι επέλεξαν το Μεσογειακό στυλ διακόσμησης για όλους τους χώρους.  Επίσης, η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.
Όλα τα δωμάτια έχουν άμεση πρόσβαση προς τη μεγάλη βεράντα που εκτείνεται μπροστά από την κατοικία καθώς και την πισίνα.  Τι μπορεί να πει κανείς γι αυτό το χώρο;  Οι λέξεις είναι φτωχές για να εκφράσουν αυτήν την ομορφιά, γι’ αυτό αφήνουμε τις εικόνες να μιλήσουν μόνες τους.  Εσείς το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να κλείσετε τα μάτια σας και να φανταστείτε τον εαυτό σας να απολαμβάνει

Ένα ρομαντικό αίθριο και μια εξωτερική τραπεζαρία με σκέπαστρο προσφέρουν ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης καθόλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας.
Η βίλα αυτή βρίσκεται σε υψόμετρο 350μ.  Το γεγονός αυτό προσδίδει στο κτίσμα ένα μοναδικό πλεονέκτημα ̇ την απεριόριστη και απρόσκοπτη πανοραμική θέα από κάθε σημείο της κατοικίας.  Επιπλέον, η κλήση του εδάφους, έδωσε τη δυνατότητα κατασκευής της κατοικίας σε δύο επίπεδα.  Έτσι, στο ισόγειο βρίσκουμε ένα ξενώνα 21τμ, ένα κελάρι διαμορφωμένο με πέτρα και καλαίσθητα διακοσμημένο καθώς και μια αποθήκη 23τμ ενώ μια ακόμη μικρότερη διατίθεται σε άλλο σημείο του οικοπέδου.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:
Δορυφορική κεραία, κεντρική θέρμανση, κλιματιστικό, εξοπλισμός πισίνας με μονάδα αφαλάτωσης
Το μεγαλύτερο μέρος του οικοπέδου είναι διαμορφωμένο με φυτά Μεσογειακής χλωρίδας, βραχόκηπους και μονοπάτια καθώς και αρκετά σημεία που προσφέρουν δροσιά και ξεκούραση κάτω από τη σκιά των δέντρων.

Οικο-δόμηση Ο.Ε.
Βασιλική Βρεττού - Κατερίνα Τσιγκάνου
Αναστασοπούλου 6 Κυπαρισσία 245 00 Μεσσηνία
Τηλ.: +302761062070, +302761062071, ΦΑΞ: +302761062072