Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας


Η "οικο-δόμηση" ιδρύθηκε το 2002, από την Βασιλική Βρεττού και την Κατερίνα Τσιγκάνου, Πολιτικούς Μηχανικούς, με εμπειρία πάνω από είκοσι χρόνια, μέχρι τότε, στο σχεδιασμό και τις κατασκευές.  Και οι δύο ιδρύτριες της εταιρείας  έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κυπαρισσία, στην οποία δραστηριοποιούνται συνεχώς μετά το τέλος των σπουδών τους.vaso-katerina

Επιπλέον, εξωτερικοί συνεργάτες, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ασφαλιστές και λογιστές προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πελάτες μας με στόχο την ικανοποίηση και των πλέον εξειδεικευμένων απαιτήσεων από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας μέχρι και την παράδοση του έργου.

Μέχρι σήμερα, η εταιρεία μας έχει ολοκληρώσει και παραδώσει έργα συνολικής επιφάνειας 7500τ.μ. για πάνω από 60 οικογένειες. Έχει μελετήσει και διεκπεραιώσει πάνω από 150 οικοδομικές άδειες για κατοικίες, βιοτεχνικά, τουριστικά κτίρια.  Έχει συνεισφέρει στην ένταξη πάνω από 20 επιχειρήσεων σε επιδοτούμενα προγράμματα των αναπτυξιακών νόμων.

Σήμερα έχουμε σε εξέλιξη έργα ανακαίνισης, ένα τομέα στον οποίο ρίχνουμε ιδιαίτερο βάρος λόγω των σημερινών αναγκών και απαιτήσεων.

Γιατί σε μας.

Γιατί είμαστε μια ομάδα:

Με άριστη γνώση της περιοχής
Με μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και τις κατασκευές κτιρίων με άρτια αισθητική
Με προσφορά άριστης σχέσης ποιότητας και τιμής
Με φιλική και άμεση ανταπόκριση στις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας
Με απαντήσεις σε όλα τα θέματα από την αγορά του οικοπέδου μέχρι και την τελική παράδοση του κτιρίου


Πάντα δίπλα σας!!!

Βάσω Βρεττού
Κατερίνα Τσιγκάνου

english greek german
Οικο-δόμηση Ο.Ε.
Βασιλική Βρεττού - Κατερίνα Τσιγκάνου
Αναστασοπούλου 6 Κυπαρισσία 245 00 Μεσσηνία
Τηλ.: +302761062070, +302761062071, ΦΑΞ: +302761062072